Over ons

Stijn

Stijn houdt zich voornamelijk bezig met het praktische aspect van het bedrijf, zoals het onderhouden van de terreinen en het dagelijks onderhoud van de stallen.

Voor vragen kan je hem bereiken via gsm: +32 486 63 38 12

Ann

Ann is al sedert haar kinderjaren gepassioneerd bezig met paarden. Eerst, zoals zo velen, heeft ze leren rijden op een manègepaard. Na deze periode, is ze gestart met een eigen paard en de microbe blijft hangen. Op de manège zorgt zij voor de manegepaarden.

Nathalie

Nathalie is de oudste dochter van Stijn en Ann. Zoals je ziet is ze een geboren acrobaat. Ze zat al op een paard voor ze kon lopen en nu geef ze de kleintjes bij op de manège met veel plezier les.

Sandra

Sandra is de tweede dochter. Zij helpt voornamelijk mee in en rond de stallen. Door haar studiekeuze houdt ze zich meer bezig met het weide beheer zodat de paarden in op een veilige manier kunnen genieten van hun Paddock Paradise.

Erik

Erik is de jongste, onze kleine zoals Ann en Stijn zeggen. Erik is Stijn zijn partner in crime, hij helpt bij alle klussen in en rond de manege. Paarden hooi en eten geven heeft geen geheimen voor hem.
Naast de paarden, zijn de machines en het onderhoud hiervan zijn grootste passie.

%d bloggers liken dit: